Welkom, Gasten

Onderwerp: introducees

introducees 04 apr 2013 16:15 #220

  • sonja1971
  • sonja1971's Profielfoto
  • Offline
Hallo allemaal. Ik weet niet of dit idee al eens vaker is opgekomen bij iemand, maar hier dan mijn idee. Ik zag als activiteit segway rijden staan. Lijkt mij best leuk. Misschien zijn er mensen in mijn omgeving die dat ook wel leuk lijken, maar omdat dat altijd met een groep gaat, begin je er niet aan. Nu dacht ik dat het misschien een idee is om introducees mee te nemen. Dat ieder lid maximaal 2 intro's mee kan nemen die dan nog eens (bijvoorbeeld) 5 euro (of meer) extra betalen (ook wat de activiteit kost dan) omdat deze site het evenement regelt. Op die manier krijgt de site wat meer bekendheid. Misschien nog geen extra leden in het begin, maar wel bekendheid.

Ook op facebook kan het evenement geplaatst worden en wij ook zelf kunnen dat evenement plaatsen zodat onze "vrienden" dat ook kunnen zien. Dat evenement plaatsen op facebook ( op mijn account) doe ik pas als er introducees mee kunnen. Lid worden is voor vele mensen een iets te grote stap misschien, maar door dit te doen krijg je wat meer mond tot mond reclame, wat misschien een positief effect heeft.

Als het een belachelijk idee is, hoor ik het ook graag.

groetjes
sonja
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

introducees 05 apr 2013 07:41 #224

  • Voorzitter
  • Voorzitter's Profielfoto
  • Offline
Goed idee! Dit is iets wat eigenlijk ook altijd wel mag/kan, maar we hebben het inderdaad niet duidelijk gezegd op de site.

Bij deze dus, mocht je een activiteit zien waarvan je weet dat een vriend/vriendin die ook erg leuk vind, dan kan je altijd in overleg met de organisator je gezamelijk aanmelden. Dit mag gewoon gratis, maar als een bepaalde introducee voor de 3de keer mee wilt gaan is het inderdaad wel het verzoek om zichzelf toch aan te melden. Ze kan dan gewoon ook eerst een half jaar rondkijken voordat ze definitief lid wordt.

De reden dat ik wel zeg in overleg met de organisator is ivm max aantal deelnemers bv. Stel dat er max 3 personen mee kunnen, kan ik mij indenken dat je dan liever eerst de leden zelf een kans wilt geven dan dat er 1 lid met 2 introducees komt.
Maar bij het Segway rijden bv is dat geen probleem, hoe meer zielen hoe meer vreugde!

Mbt facebook, alle evenementen op facebook zetten is best veel werk in verhouding. We doen nu wel de leukere of grotere evenementen erop plaatsen. Dit zouden we zeker wel vaker moeten doen, goede tip dus!
Je kan trouwens als niet lid ook de activiteiten zien, je ziet dan geen details, maar wel handig voor een idee.

Bedankt voor je input!

Er komt trouwens binnenkort ook een nieuwsbrief met daarin de aankonding dat we vriendenkorting geven. Mocht 1 van jou vrienden (definitief) lid worden dan krijg je het jaar daarop 1,25 korting op de lidmaatschap (je betaald 1 kwartaal minder). Dit loopt door tot max 4 vrienden, dus bij 4 vrienden krijg je 5 euro korting en ben jij een jaar gratis lid!
Let wel, het nieuwe lid moet wel bij registratie zetten dat hij via jou over E-vrienden gehoord heeft.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Moderators: Voorzitter, Danielle, sonja1971
Tijd voor maken pagina: 5.076 seconden

 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button