Welkom, Gasten

Onderwerp: Hoe was jouw dag vandaag?

Hoe was jouw dag vandaag? 19 mei 2013 21:01 #367

 • Danielle
 • Danielle's Profielfoto
 • Offline
Mijne was weer fijn! Vanmorgen les gegeven, dat ging zo goed dat iemand spontaan aansloot in de lessen reeks, altijd fijn :D
Daarna naar stal gereden voor een heerlijke buitenrit met mijn paard, wat een weer was het vandaag zeg! Ben zelfs een beetje verbrand! En het bos is zo mooi nu, ruikt zo lekker en er zijn nog bijna geen insecten, heerlijk!

Moest nog wel heel erg lachen trouwens, waren bij het gat van Waalre (een water) even gaan pootje baden, mannetje van een jaar of 4 was poedelnaakt in het water aan het spelen. Zijn ouders hadden 2 honden bij die in het begin behoorlijk heftig op Jauke reageerde, maar gelukkig stonden ze redelijk onder apel en hielden de mensen ze uiteindelijk goed bij zich.
Toen we weer op de kant stonden kwam het mannetje aangedribbeld of hij mocht aaien, altijd spannend met grote hoeven en kleine, blootje voetjes, maar goed, kom maar. Vervolgens wijst hij op mijn zweepje, waar is die voor? Nou, als honden nou heel vervelend zijn dan kan ik ze slaan :P Ah, zegt 'ie... Wij hebben 2 honden en die zijn heel vervelend! Gelukkig zaten ze op dat moment braaf bij moeders, dus hoefde niets te slaan ;) Waarop ik later zeg dat ik vervelende auto's ook zou slaan dus hij "en vervelende kinderen.... " jups, die slaan we ook gewoon! :P Volgens mij begon hij toen te begrijpen dat ik wellich een grapje maakte :evil:
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Hoe was jouw dag vandaag? 29 mei 2013 08:15 #407

 • Voorzitter
 • Voorzitter's Profielfoto
 • Offline
De mijne is iig minder begonnen, maar dan kan hij toch alleen maar beter worden?

Het is de 1ste dag van een maand dat ik geen lenzen mag dragen en mijn bril kunnen ze helaas niet op sterkte maken, dus nu snel duizelig en hoofdpijn, maar het is voor een goed doel :)
Vanmorgen dus begonnen mijn werkplek te verbouwen, 1 scherm afgekoppeld en het andere scherm een stuk naar voren geschoven en daarmee de papier houder elders op het bureau kwijt zien te raken. Maar ik kan nu iig mijn scherm redelijk lezen. Moet alleen nog ff oefenen met blind typen want het switchen van scherm naar toestenbord is nog niet lekker :p

Vervolgens ga ik een kopje thee halen maar ik rook een rare lucht bij de printers en daar bleek een A0-printer overleden te zijn. Bij het geven van een harde reset van de printer begon hij echt te roken, dus nu keelpijn omdat ik net boven die rook hing (gelukkig geen brand hoor).
Vorige week was ook een switch overleden, dus het goed met de elektronica hier...

Maar nu rustig achter mijn bureau met een kopje thee, rustig mail en andere taken bijwerken :)
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Hoe was jouw dag vandaag? 29 mei 2013 08:30 #408

 • Danielle
 • Danielle's Profielfoto
 • Offline
Joh, over een week ben je wel al een heel eind gewend aan je nieuwe zicht hoor, komt goed

En wat een gedoe met die printer joh, hoe kan zoiets gebeuren? Eng dat 'ie zelfs begon te roken

Mijn dag is tot op heden nog erg saai, zit op mijn werk en het is weer eens erg rustig. De jonge eendjes in de vijver doen het goed, ze groeien als kool. Mamma eens heeft wel liever niet dat we komen kijken haha, maar net vers voer maakte dat ik ze even rustig heb kunnen bestuderen :woohoo:
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Hoe was jouw dag vandaag? 29 mei 2013 08:50 #409

 • Sandra
 • Sandra's Profielfoto
 • Offline
Hier gaat alles gewoon rustig zijn gangetje of eigenlijk ook niet. De laatste dagen kan ik ontzettend slecht mijn bed uitkomen dus blijf eigenlijk iedere ochtend wel liggen (of ga terug) omdat ik toch niet echt iets zinvols te doen heb.

Nadeel is dan weer dat ik eigenlijk moet studeren 's morgens en dat er dus ook niet van komt maar we zullen volhouden! Wordt tijd dat er een zinvolle dagbesteding aankomt voor mij want dit schiet niet echt op zo!

Van de andere kant is het wel lekker nu met de studie dat ik niet werk want nu heb ik alle tijd (behalve dan als ik in bed lig :)) om te studeren dus het is een beetje dubbel allemaal hier.
Groetjes,

Sandra.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Hoe was jouw dag vandaag? 30 mei 2013 17:52 #414

 • sonja1971
 • sonja1971's Profielfoto
 • Offline
Nog een weekje en dan ben ik op vakantie :) Het is beredruk op het werk nu dus ik verveel me gelukkig geen moment.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Hoe was jouw dag vandaag? 31 mei 2013 10:54 #415

 • Sandra
 • Sandra's Profielfoto
 • Offline
Mijn dag kan niet meer stuk!! Gisteren me voor het eerst de hele dag aan mijn dieet/nieuwe manier van eten kunnen houden sinds ik een week of 2 geleden begonnen ben EN te horen gekregen dat ik vanaf as. dinsdag voor 1-2 maanden werk heb!! Ik ga beginnen als telefoniste bij Interpolis voor 32 uur in de week. Wordt weer vroeg op iedere dag dus het late naar bed gaan is dan afgelopen maar dat heb ik er wel voor over.
Groetjes,

Sandra.
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Moderators: Voorzitter, Danielle, sonja1971
Tijd voor maken pagina: 0.195 seconden