Aanmeldprocedure:

Links in het menu kan je via de knop 'lid worden' een account aanmaken, vervolgens zal de administratie je account goedkeuren en kan je 3 maanden proeflid zijn. Als proeflid kan je gewoon al volledig meedoen met alle activiteiten en zelf activiteiten organiseren. Je krijgt meteen de uitnodiging om het lidmaatschap te betalen, maar je mag dus ook eerst 3 maanden zonder verdere verplichtingen rondkijken

Werking:

E-vrienden wil voor een informele sfeer gaan. Activiteiten kunnen georganiseerd worden door het bestuur, maar juist ook door de leden. Vind je dit eng? Dan kan je altijd samen met iemand een activiteit organiseren.

Je voert zelf de activiteiten in via deze website, welke ook meteen live te bekijken zijn door de andere leden. Leden kunnen zich aanmelden en afmelden op je activiteit en zowel de organisator als het lid krijgt hier dan een bevestiging van op zijn/haar email. Je kan ook vragen aan de leden om je te mailen met de aanmelding, maar ze dienen dit ook altijd op de website aan te geven zodat iedereen kan zie wie er op het betreffende uitje aanwezig zal zijn. Daarnaast kunnen leden ook reageren op je uitje met vragen, op- en aanmerkingen. LET OP: de laatste 5 reacties staan ook rechts op de voorpagina van E-vrienden.nl en zijn voor iedereen, dus óók bezoekers (niet-leden) zichtbaar. Hou hier bij het plaatsen van je reacties rekening mee en geef eventuele persoonlijke opmerkingen, klachten e.d. door via de mail.

Daarnaast is er een forum waar gezellig gekletst kan worden, maar ook kunnen activiteiten (na)besproken worden, kan je de andere leden virtueel alvast beter leren kennen, ideeën opdoen voor nieuwe uitjes, elkaar foto's laten zien enz, enz. Op de ledenlijst vind je alle leden en kan je de forum gebruikersnaam bij de echte namen en andersom vinden. Ook kan je via die lijst leden een directe mail sturen.  

Als je graag gemaakte foto's met de andere leden wilt delen kan dit op diverse manieren. Uiteraard kan je ze direct naar iemand mailen, maar je kan ze ook op het forum plaatsen, het is dan wel belangrijk dat je de foto's eerst op internet upload via sites zoals photobucket, flickr, imageshack,mijnalbum of facebook vervolgens kan je de link van die foto's (rechtermuisknop op de foto - properties/eigenschappen - URL) weer op het forum plaatsen. Als je ze tussen [img] hier de url van de foto zonder spaties [/img] zet is de foto ook direct zichtbaar voor mensen. Overleg altijd wel eerst met het lid of die het niet vervelend vind als er een foto van hem/haar op het internet wordt gezet.

Dus wil je graag die ene film zien in de bios, lijkt het je leuk om een keer op een segway te rijden of hou je als enige in je vriendengroep van wandelen?  Meld je aan, en hopelijk tot gauw op 1 van onze uitjes!