Andere clubs/initiatieven en bedankjes

Omdat we geloven dat elke club zijn eigen plus- en minpunten heeft, kan het altijd zijn dat je na het bekijken van deze site iets hebt van, ik kijk nog even verder. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je het leuk vindt om lid van meerdere clubs te zijn. Om deze redenen staat hieronder een verzameling van de activiteiten groepen die bij ons bekend zijn.

 

Mis je er nog een in het overzicht? Stuur gerust een bericht via de contact pagina en we zullen hem toevoegen.

Activiteiten club Eindhoven is een groep voor leden van alle leeftijden, welke regelmatig activiteiten in en rondom Eindhoven organiseert.

De kempenclub is een nieuwe club die geheel gratis werkt, doordat dit op facebook gebaseerd is.

Single events is een gratis landelijke activiteiten groep voor singles vanaf 40 jaar. Er worden wel kosten gerekend voor activiteiten georganiseerd vanuit single events, maar niet als deze door een lid georganiseerd is.

NMLK is een nationale groep voor mensen in de leeftijd van 20-40 jaar. Let op, lees de aanmeldprocedure goed door, er wordt gesuggereerd dat het gratis is, maar als je activiteiten gaat ondernemen dien je wel lidmaatschap te betalen.

NMLK40up is een tak van NMLK voor leden van 40-59 jaar.

Vereniging Jong en Actief waren twintigers die bij Philips begonnen met werken en op deze manier contact zochten met elkaar. Ondertussen is het een groep van 35-50 jaar.

Nieuw perspectief is een groep van 40 jaar en ouder welke gericht is op de driehoek Eindhoven, Tilburg en Den Bosch

Meetup is een internationale gratis platvorm voor meetup activiteitengroepen. Zo heb je een brabant adventure group of een Eindhoven Yoga group.

OMGbrabant is een ontmoetingsgroep voor leden in de leeftijd van plm. 60-75 jaar, alleenstaand (gescheiden, weduwe of weduwnaar). Bent u op zoek naar vrijblijvend contact met mensen in gelijkwaardige omstandigheden, sluit u dan aan bij de Ontmoetingsgroep.

 

Initiatieven die wij een warm hart toedragen

http://www.samentegeneenzaamheid.nl

 

Speciale bedankjes

http://www.chielsproductions.nl/